Keskustelu

Otto HarrikariMyydään puufolkkari Kaisla, F-1949.6.2021 22:00
Moikka!

Meidän venekimppa on juuri päättänyt myydä yksilönsä eteenpäin ajanpuutteen ja perhemuutosten vuoksi. Kyseessä on Kaisla F-194. Kaisla on ollut meille rakas ja siihen on juuri tehty muun puuhastelun lisäksi mittava kaariremontti. Vene oli vesillä remontin jälkeen viime syksynä ja se kellui turvotuksen jälkeen hyvin paria vuotavaa ruuvinreikää lukuunottamatta (epähuomiossa laitettu liian kapeat ruuvit liian leveisiin reikiin).

Tällä hetkellä projektina on jatkaa viime vuonna aloitettua kyllästystä, jota on tehty jo pilssistä lattiatasolle. Tämän vuoksi keittiö, lattia ja penkit on irrotettu sisältä, mutta osat ovat kunnossa hiottuna ja lakattuna. Penkin pohjavaneri kastui viime talven aikana ja pitää vielä tarkastaa täytyykö sille tehdä jotain. Otimme ulkopuolelta myös vesilinjan yläpuolista maalia pois uuden maalin tieltä. Tarkoituksena on myös mahdollisesti kyllästää vesilinjan yläpuolinen osa. Veneen runko on nyt siis hyvässä kunnossa ja erään veneveistäjän toteaman mukaan se ei kyllästyksen jälkeen vaadi suuria töitä muutamaan vuoteen. Yhden laudan huomasin rakoilevan, mutta se selvinnee massalla ja turpoamisella.

Pientä puuhastelua vanhasta veneestä aina löytyy. Tämä on kuitenkin kelpo yksilö, joka on purjehdusvalmis, jos lopun kyllästyksen tahtoo antaa odottaa. Rehellisesti sanottuna se on yksi näteimmistä folkkareista, joita tiedän.

Jos tahdot kyllästää veneen itse, niin se varmasti voidaan huomioida hinnassa. Vinkkejä voidaan antaa tottakai, jos innostut! Tahtotaso on saada vene myytyä. Uskon, että saamme yhdessä päätettyä sopuhinnan.

Alla olevasta linkistä löytyy kuvia parin viime vuoden ajalta ja lähetän sähköpostitse myös lisää pyynnöstä!

https://www.instagram.com/kansanvenekaisla/

Laita rohkeasti viestiä, jos mieleesi heräsi kysymyksiä!

P.S. Veneellä on kaupungin laituripaikka Helsingin Puotilassa.

Jani NykullaRe: Myydään puufolkkari Kaisla, F-19414.6.2021 14:13
Moi,

Minkälaista hintaa olette tälle ajatelleet?

Itsellä on pikkuhiljaa kiinnostus herännyt omaa venettä kohtaan. Leppoisat kisat ja pienimuotoinen päiväretkeily erityisesti mielessä. Folkkari veneenä ja yhteisönä kiinnostava. Onko muuten tuo venepaikka sellainen, että siellä voi jatkaa kun niitä ei täällä pk-seudulla tunnu olevan mitenkään liikaa tarjolla?

Terveisin

- Jani

Otto HarrikariRe: Myydään puufolkkari Kaisla, F-19414.6.2021 16:57
Moi Jani,

ajattelemamme hintaluokka pyörii parin tuhannen luokassa ja lopullinen summa määräytyy sen mukaan, mitä irtaimistoa ja työkaluja veneen mukana luovutetaan.

Venepaikka on jatkettavissa. Olemme laittaneet venepaikan vaihtohakemuksen Helsingin kaupungille vetämään ja odottelemme siihen vastausta. Joka tapauksessa jalka on hyvin oven välissä kaupungin edullisiin venepaikkoihin. Vaihtohakemusta voi varmasti täydentää, jos jokin tietty kaupungin satama kiinnostaa.

Terkuin,

Otto

Otto HarrikariRe: Myydään puufolkkari Kaisla, F-19427.7.2021 7:41
Vene jatkaa matkaansa uuden omistajan mukana.Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: