Vuosikokous ja pikkujoulu perjantaina 29.11.

Lauantai 30.11.2019 - Folkkariliitto


Suomen Kansanveneliiton vuosikokous ja pikkujouluillanvietto järjestettiin perjantaina 29.11. klo 18 alkaen ravintola Ukko-Munkissa Helsingissä. 

Tilaisuuden alkuun valtameripurjehtija Tapio Lehtisen kertomana kuultiin mm. suomalaisen kauppamerenkulun historiasta Gustaf Erikssonin raakapurjelaivoilla maapallon kiertoineen ja lyhyt versio maailman ympäripurjehduskilpailujen ja kilpailijoiden historiasta. Luonnollisestikin Tapion esityksen painopiste oli tunnetuissa lajin soolosuorittajissa.

Johdattelun jälkeen kuulijoille paljastettiin olennainen purjehtija Lehtisen omasta harrastusurasta ja miten hän päätyi osallistumaan Golden Globe Race 2018:iin. Illan mittaan Ukko-Munkin yläkerran iso sali kävi osallistujille ahtaaksi, samalla kun Tapio kertoi miksi hän tarkoituksella halusi rakentaa veneensä Asterian kajuutan ahtaaksi. Loppuun Tapio tiivisti vielä odotukset tulevista projekteistaan.

Esityksen jälkeen pidettiin ruokailupaussi, jonka perästä 21 sitkeimmän osallistujan voimin kokoustettiin vielä tilaisuuden virallinen osuus ennen palkintojen jakoa. Tutustu tästä vuosikokouksen pöytäkirjaan, jossa on liitteenä myös toimintakertomus ja -suunnitelma. Pitkän illan päätteeksi vapaa seurustelu pikkujouluhengessä otti tilaisuudesta yliotteen.

Avainsanat: Vuosikokous 2019, pikkujoulut


Kommentit

29.10.2019 10.08  Mika Lehtonen

Tulen


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini