Folkkari-lehti 2020 ilmestynyt

Sunnuntai 15.11.2020 klo 15.38

Uudessa folkkari-lehdessä Suomen kaunein folkkari 2020 Lotta ja tämän omistaja Laura Määttänen. Muissa haastatteluissa Gold Cup -voittaja Per Jørgensen ja folkkarin grand old man Kalevi "Vände" Väänänen. Jane Laamanen vietti lapsuuden kesiä Seej-folkkarissa ja päätyi hankkimaan saman veneen, Harri Lång taas kunnostaa Matildaa Pyysaaren hallissa. Lehdessä myös viime kauden kisatulokset ja ennakkoinfoa Tallinnan Gold Cupista. Lehti on lähetetty jäsenille ja jaossa liiton tapahtumissa, mutta toki myös saatavissa nettiversiona.

Kommentoi kirjoitusta.

Vuosikokous 25.11. NJK:lla

Maanantai 9.11.2020 klo 0.07

Koronatilanteen vuoksi muutoksia kokousjärjestelyihin: kahvitus ja Georg "Tusse" Tallbergin alustus peruttu, etäosallistuminen mahdollista ilmoittautumalla ennakkoon, paikan päällä osallistujilla turvavälit ja maskipakko.

Etälinkki kokoukseen: https://meet.google.com/zsa-gtzq-rnd

Folkkariliiton vuosikokous on keskiviikkona 25.11. klo 18 NJK:n tiloissa Koivusaaressa. Vierailevana puhujana on tällä kertaa olympiamitalisti Georg "Tusse" Tallberg. Kokouksessa noudatetaan vallitsevia koronasuosituksia turvaväleistä ja maskeista. Kokouksen päätöksentekoon voi osallistua vain paikan päällä, mutta sitä on mahdollista seurata myös etänä. Kahvitarjoilu.

Ilmoittaudu kokoukseen tai tilaa linkki sen seuraamiseen TÄSTÄ.

Kokouskutsu ja asiakirjat jatkosivulla Lue lisää -linkin takana.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta.

SM-kisojen kärjessä Ella ja Kaune 2

Maanantai 9.11.2020 klo 0.03

Kaudella 2020 koronarajoitukset estivät kansainväliset kilpailut, mutta Suomen mestaruudesta oteltiin kahteen kertaan. Nyt purjehdittiin ensimmäistä kertaa sekä tavalliset että lyhyen radan SM-kilpailut.

SM-kilpailuja elokuun alussa isännöi NJK ja ne purjehdittiin Helsingissä Isosaaren radalla. Kilpailuihin osallistui 25 venettä, joista 9 Virosta. Mestaruuden otti Stefan Westerlundin kipparoima Ella.

Lyhyen radan SM-kilpailut purjehdittiin NPS:n isännöiminä syyskuussa Naantalissa. 10 venettä koonneen tiivistahtisen kilpailun voitti Heikki Niemisen kipparoima Kaune 2.

Kommentoi kirjoitusta.