Keskustelu

Hanna TuulonenOstetaan peruskuntoinen puufolkkari24.8.2021 14.36
Etsitään peruskuntoista ja sopivan hintaista puufolkkaria. Rempattavaa ja rosoa saa olla (kuten puuveneessä aina onkin). Toiveena kuitenkin, että isoissa puuosissa ei olisi mätää tai vaihdettavaa, vaan että remppahommista selviää pitkälti käsityökaluilla ulkotiloissa. Kölipulttien kunto kiinnostaa myös.

Hakusessa vene, jonka mukana tulisi minimivarustelu purjehtimista varten. Toivottavaa olisi myös, että mahdolliset viat ja kunnostuskohteet olisivat pitkälti selvillä.

Hinnasta riippuen ostan veneen vielä näin loppukesästä tai viimeistään ensi keväänä siten, että tarvittavat kunnostukset ehtii tehdä ennen vesillelaskua. Myös yhteisomistajuun sopivan henkilön kanssa pk-seudulla kiinnostaa.

Jorma KiveläRe: Ostetaan peruskuntoinen puufolkkari24.8.2021 15.49
Hei,

Minulla olisi mahdollisesti sopiva vene myytävänä myyntipalstalla.
Lisätietoja saa numerosta 0505973383

Eero SarkkiRe: Ostetaan peruskuntoinen puufolkkari27.9.2021 20.48
Mukava, kun folkkari kiinnostaa. Tähän paattiin on viimeisen 6 vuoden aikana vaihdettu peräsin, vaihdettu ruffin kansipinta, maalattu pohjia myöten ja lakkailtu, joten kevään normaali ylläpito riittää. Mukaan tulee Raymarinen autopilot ja Simradin plotteri.

Eero SarkkiRe: Ostetaan peruskuntoinen puufolkkari28.9.2021 10.58
Lisätietona eiliseen viiestiin; veneen myötä voin myydä folkkarille sopivan rekisteröidyn Aku trailerin. Email on eerosarkki@live.comVastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: