Tervetuloa 60. Pohjoismaisen Kansanveneen Gold Cupiin heinäkuussa 2024 Halmstadiin, Ruotsiin

Torstai 9.11.2023 klo 4.28 - Halmstad Segelsällskap


Meillä on kunnia kutsua teidät osallistumaan Pohjoismaisen Kansanveneen Gold Cup 2024 -regattaan, jonka isännöi Halmstads Segelsällskap yhdessä Ruotsin Kansanveneliiton kanssa. Tämä on toinen kerta, kun Halmstad Segelsällskapilla on  etuoikeus isännöidä tätä arvostettua tapahtumaa, ensimmäisen kerran olimme järjestäjinä vuonna 2001. Regatta järjestetään 6.-12. heinäkuuta viehättävässä Halmstadin rannikkokaupungissa Ruotsissa.

"Toivotamme purjehtijat ympäri maailmaa suurella ilolla ja innolla tervetulleeksi Halmstadiin", sanoo regatan projektipäällikkö Stefan Gottfridsson.

”Tehdään vuoden 2024 Gold Cupista ikimuistoinen, jonka muistamme kovasta kilpailemisesta ​​sekä yhteisestä purjehduksen ilosta”, Stefan jatkaa.

Kauniilla Ruotsin rannikolla sijaitseva Halmstad ei ole vain kilpapurjehduskeskus, vaan myös upea kesänviettopaikka. Kaupunki tarjoaa meren ja rantojen vuoksi poikkeukselliset olosuhteet sekä kilpailulle että vapaa-ajan aktiviteetteille.

Lautta Tukholmaan ja sieltä viiden tunnin ajomatka tuo teidät tänne upeaan rannikkokaupunkiin. 

Lukuisat kulttuuri- ja sosiaaliset aktiviteetit täydentävät kilpailemista, mikä tekee Halmstadissa vierailustanne unohtumattoman.

Suosittelemme varaamaan ajankohdan kalentereistanne ja varaamaan majoitusjärjestelyt jo hyvissä ajoin. 

Toivotamme teidät tervetulleeksi 60. Pohjoismaisen Kansanveneen Gold Cupiin idylliseen Halmstadiin heinäkuussa 2024.

Lisätietoja löydätte tapahtuman verkkosivuilta www.goldcup2024.

nfgoldcup2024.png


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini