Tervetuloa vuosikokoukseen 24.11.

Torstai 10.11.2022 klo 23.30

Tule tapaamaan folkkaripurjehtijoita, kuuntelemaan Kenneth Thelénin kuulumiset valtameriltä ja lähivesiltä ja ottamaan kantaa kansanvenepurjehduksen ajankohtaisiin kysymyksiin liiton vuosikokoukseen 24.11. klo 18 alkaen HSK:lla. Virallinen kokouskutsu lue lisää -linkissä alla, ja jos osoitteesi on ajan tasalla, pian myös postilaatikossasi.

Lue lisää »

2 kommenttia .

Vuosikokous ja muita talvikauden tapahtumia

Lauantai 5.11.2022 klo 13.50

Folkkaritoimintaa talvikaudella:

Folkkariliiton vuosikokous on torstaina 24.11. klo 18 HSK:lla Lauttasaaressa. Puhujavieraana tällä kertaa Kenneth Thelén. Kahvitarjoilukin on. Tule tapaamaan muita folkkaristeja ja vaikuttamaan ja osallistumaan liiton toimintaan.

Folkkarisaunat ovat Kotiharjun saunan yksityispuolella aina kuun toinen tiistai klo 18-20, seuraavan kerran siis 8.11. ja siitä edelleen aina toukokuulle saakka, joulukuussa poikkeuksellisesti keskiviikkona 14.12.

80-juhlavuoden viimeinen perinnetapahtuma on syksyinen retki Kråkön veneenrakennusmaille lauantaina 12.11. Tapaamme veneenrakentajan, jolla on vanha lasikuitufolkkari työn alla, käymme veneenveistäjämuseossa ja tutustumassa legendaaristen veneveistämöiden jälkiin. Tapaaminen Kråkössä, Venetelakkatie 8, klo 13. Ilmoittaudu folkkariliitto@gmail.com, niin selvitellään kyytitarpeita ym.

Venemessuille puuhataan taas oikeaa folkkaria ja kesän Gold Cupin lähestyessä luvassa on jälleen asiantuntevien koulutustilaisuuksien sarja luokkasäännöstä, vauhdista, säästä ja taktiikasta.

Kommentoi kirjoitusta.