Talvikauden teoriatreeniä Tallinnan Gold Cupiin

Perjantai 22.1.2021 klo 22.28

/// Huom! Lisätty Tusse Tallbergin Startti-ilta 31.3. klo 18. ///

Folkkariliiton Golc Cup -webinaarien sarja alkoi 13.1. tanskalaisen Gold Cup -voittajan Søren Kæstelin alustuksella Tactics in a Big Fleet. Katso tallenne.

Jatko-ohjelma on nyt valmistunut ja menee näin:

Spiirailta torstaina 4.2. klo 18: Herman Saarella miehistöineen on kolme peräkkäistä kultaa SM-kisoissa, jotka ajetaan spinnulla, ja ainoa suomalaismitali Gold Cupissa, joka ajetaan spiiralla. Herman kertoo, miten spinnuveneen ja -miehistön saa vauhtiin spiiralla. 

Vauhti-ilta keskiviikkona 17.2. klo 18: Ahvenanmaalainen Staffan Lindberg on Suomen menestyneimpiä purjehtijoita mm. Match racingissa, H-veneessä ja Starissa. Viime kesänä Staffan otti tuntumaa folkkariin SM-kisoissa voittajavene Ellan keskigastina, ja kertoo miten luonnostaan hitaaseen venetyyppiin saa vauhtia. Katso tallenne

Merkki-ilta keskiviikkona 3.3. klo 18: Kansainvälinen tuomari Susanne Kuusansalo on ollut folkkariskaboissa sekä lautakunnassa että kilpailijana. Susanne kertaa merkinkiertosäännöt ison fleetin folkkarikisan näkökulmasta. Katso tallenne

Tuuli-ilta keskiviikkona 17.3. klo 20: Meteorologi ja purjehdusvalmentaja Martin Gahmberg tuntee Suomenlahden tuuliolot sekä teoriassa että käytännössä. Martin kertoo, mitä Tallinnan lahdella heinäkuussa kannattaa ottaa huomioon.

Startti-ilta: keskiviikkona 31.3. kl0 18: Valmentaja, kilpapurjehduksen monitoimimies ja vuoden 1980 olympiamitalisti Georg "Tusse" Tallberg perehdyttää taktiikkaan ison fleetin startissa pitkällä linjalla. Katso tallenne

Linkki tapahtumiin  meet.google.com/vki-rhbc-gbn. Miitti auki yleistä jutustelua varten noin puoli tuntia ennen virallista alkamisaikaa.

Kommentoi kirjoitusta.

Laskettelua, laittoa ja teoriaa talvella 2021

Sunnuntai 10.1.2021 klo 23.14

Valmistautuminen ensi purjehduskauteen käynnistyy laskettelun, Tallinnan Gold Cupiin valmistautumisen ja veneenlaiton merkeissä.

Koronaturvallinen teoriatreeni Tallinnan Gold Cupiin alkoi Soren Kaestelin webinaarilla Tactics in a big fleet. Seuraavina spiirailta to 4.2., vauhti-ilta 17.2., merkki-ilta 3.3. ja tuuli-ilta 17.3.

Folkkariskimbat ovat käynnistyneet Swinghillissä joka toinen tiistai, seuraavat 2.2. ja 16.2. ja jatkuvat niin pitkään kuin lunta riittää.

Kokemustenvaihtoa ja kunnostushankkeiden esittelyä on talvitelakoilla sunnuntaisin. Ensimmäinen kokoontuminen on SPS:n vajalla Sirpalesaaressa 31.1. klo 13, jossa talvehtii Suomen tiettävästi vanhin purjehtiva folkkari Elämä. Ohjelmaa julkaistaan sitä mukaa kun se varmistuu.

Folkkarisaunat sen sijaan peruttu. 

Lisätiedot ja tapahtumaehdotukset: folkkariliitto@gmail.com

Kommentoi kirjoitusta.