Gastileirin kautta kilpailemaan

Torstai 19.4.2018 klo 17.39

Kiinnostaako kilpapurjehdus? Folkkariliitto järjestää 26. ja 27.5. Helsingissä ilmaisen gastileirin aloitteleville kisamiehistön jäsenille.

2018 ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ LINKISTÄ

Lauantaina tutustutaan kilpailemiseen seuraamalla katsojaveneestä HTPS:n vuosipäiväkilpailua Kruunuvuorenselällä kokeneen kilpapurjehtijan selostamana ja kuullaan maissa osanottajien kommentteja. Sunnuntaina osallistujat jaetaan miehistöksi kokeneiden kippareiden folkkareihin ja päivän harjoituksissa vesillä opetellaan miehistön jäsenen perustaitoja.

Tapahtuma sopii myös ei lainkaan tai vain vähän kilpailleille folkkaristeille, ja siihen saa osallistua myös omalla veneellä. Tukikohtana on HTPS Laajasalon Pyysaaressa. Ilmoittautumiset ja tiedustelut folkkariliitto@gmail.com.

Kommentoi kirjoitusta.

Uuden alumiinimaston tekijän haastattelu

Torstai 19.4.2018 klo 15.46 - Folkkariliitto

Linkin takana mielenkiintoinen haastattelu Bjarne Marcussenista, jonka johtama purjehtijaryhmä kehitti pohjoismaiseen kansanveneeseen uuden alumiinimaston. Uusi masto osoittautui hyväksi 2017 Gold Cupissa, sillä voitettiin kilpailu ja lisäksi kymmenen parhaan joukossa oli kaksi muuta venettä saman valmistajan mastolla.

Tiedustelut: Bjarne Marcussen Mob. +45 40 358414  tc_engineer@folkboat.com

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Bjarne Markussen, Alumiinimasto

Helly Hansen ja Heikkilä Sails palkitsevat kilpailevia puufolkkareita

Maanantai 2.4.2018 klo 11.28

Aktiivisesti ensi kesän kilpailuihin osallistuville puufolkkaristeille on kannustimena arvonta arvokkaista palkinnoista. Helly Hansen tarjoaa purjehdustakit koko miehistölle, aktiivisena folkkaripurjehtijanan tunnetun Roope Heikkilän Heikkilä Sails taas tuliterän fokan.

Palkinnot arvotaan kauden päätteeksi niiden puufolkkarien kesken, jotka ovat osallistuneet SM-kisaan ja sen lisäksi vähintään kolmeen muuhun ranking-kilpailuun. Mukaan luetaan sekä yleiset että puuveneranking-kilpailut. Kilpailukalenteri: https://www.folkkari.net/32609

Kommentoi kirjoitusta.

Suomenlahden malja -sarja ratkaisee, kummalla puolella lahtea kovemmat folkkaristit

Maanantai 2.4.2018 klo 11.09

Viron kansanveneliiton ehdotuksesta purjehditaan ensi kesänä Suomenlahden malja -palkinnosta heinä-elokuun taitteessa.

Ensimmäinen osakilpailu on Greta Cup Naissaaressa Tallinnan edustalla 28.7. ja jälkimmäinen SM-kisat Helsingissä 16.-19.8.

Puuveneet kilpailevat omasta maljastaan ja siihen lasketaan mukaan myös Viaporin tuoppi 11.8. ja sen esikisaksi suunniteltu puufolkkarien lyhytratakilpailu Helsingissä perjantaina 10.8. Kokonaiskilpailussa ovat mukana veneet, jotka ovat osallistuneet osakilpailuihin molemmilla puolella lahtea.

1 kommentti .