SM-kilpailut lähestyvät - lue kisakutsu ja ilmoittaudu!

Maanantai 2.6.2014 klo 14.28

Kansanveneiden SM-kilpailut järjestetään tänä vuonna Helsingissä HTPS:n isännöimänä. Ajankohta on taas perinteinen elokuun loppupuoli.

HTPS on julkaissut virallisen kilpailukutsun ja avannut nettisivuilleen ilmoittautumisen.  Lue ja ilmoittaudu mahdollisimman pian!  Huomaa myös uusi gastipörssimme, jossa voit hakea kisamiehistöä tai tarjoutua itse gastiksi.

Viime vuoden SM-kisoissa Hangossa oli niin vähän veneitä, että SM_kisojen arvo on nyt katkolla. Huolehditaan siis yhdessä siitä, että lähtölinjalla on elokuussa vähintään vaadittavat 20 venettä!  

Myös uusien folkkaristien kannattaa osallistua, parhaalle puuveneelle luvassa erikoispalkinto, samoin vuoden parhaalle ensikertalaiselle! 

Kilpailukutsu  ja ilmoittautumislomake

Kommentoi kirjoitusta.

Etsitkö miehistöä tai kisapaikkaa folkkarissa?

Maanantai 2.6.2014 klo 14.21

Monella meistä on vaikeuksia saada miehistöä kisoihin tai vastaavasti löytää kippari, joka suostuisi ottamaan kansanvenepurjehduksesta kiinnostuneen gastikseen.

Siispä avaamme Folkkari.nettiin miehistöpörssin, jossa voit etsiä gasteja kansanveneesi miehistöön sekä tarjoutua gastiksi - myös vaikka omistaisit omankin veneen. On aina parempi saada yksi miehitetty vene kisoihin kuin katsella kahta laiturissa kipparin valitellessa miehistöpulaa!

Kilpailujen lisäksi voit hakea miehistöä tai tarjoutua gastiksi myös retki- ja iltapurjehduksille. Muista kirjoittaa yhteystietosi itse ilmoitustekstiin, sillä vain se kenttä näkyy lukijoille!

>> Tästä pääset gastipörssiin

Kommentoi kirjoitusta.

Osallistu folkkaritutkimukseen!

Maanantai 2.6.2014 klo 13.59

Ostaisitko kansanveneen ja jos niin miksi ja millä herkuilla?

Anja Rieckman tekee liiketalouden opintojensa lopputyönä kansainvälistä kansanveneen markkinointisuunnitelmaa.

Auta Anjaa ja osallistu kyselyyn! Englanninkielinen löytyy täältä: http://goo.gl/lJbOQX ja samma på svenska:http://goo.gl/ijk83K

Kommentoi kirjoitusta.