Helsingin 1. rankingkisa ajettiin Kruunuvuorenselällä vaihtelevassa kelissä

Sunnuntai 17.6.2012

p6170016.jpg2012 HTPS vuosipäiväkilpailu ajettiin viikonloppuna 16-17.6.2012. Toimitsijat tekivät taas loistavaa työtä etenkin sunnuntain vaihtelevassa kelissä. Lauantai oli aurinkoinen ja tuuli puhalsi tasaisesti 5-7 m/s, mutta sunnuntaina olikin sitten hieman erilaiset olosuhteet. Tuulta oli 1 – 10 m/s ja tuulen suunta vaihteli ja pyöri paljon. Toisen startin toisen lenssin aikana taisimme tehdä n 15 jiippiä kun tuuli heittelehti.

Itse kisa oli hyvin tasaista vääntöä kolmen venekunnan kesken. Kukin voitti lähdön ja voitotkin tulivat aika pienillä marginaaleilla. Lopullinen järjestys muodostui seuraavaksi :

1. F-390 Lina / Team Lina BS

2. F-365 Kajsa / Göran Weber NJK

3. F-304 Helmi / Petri Vuorjoki HSK

Kisan jälkeen folkkaripurjehtijat kokoontuivat saunomaan ja nauttimaan Laitilan Virvoitusjuomatehtaan maukasta Kukko-olutta tai Skumppaa

Mukava yllätys oli saada uusi venekunta starttiviivalle. F-236 Satu Salmivalli HSS:lta Airica veneellään – tervetuloa. Liiton kautta voimme järjestää sparrausta kilpaIutoiminnasta kiinnostuneille. Älkää epäröikö soittaa, sillä siitä saattaa olla paljon hyötyä kun saatte jonkun kokeneen kisailijan ajamaan kanssanne venettänne.

Kuvia kisasta

1 kommentti .