Folkkari.net uudistui

Keskiviikko 29.2.2012


Kansanveneliiton nettisivusto Folkkari.net on uudistunut.  Huomaat sen paitsi uutena ulkoasuna, myös runsaampana sisältönä. 

Uutiset

Uutisia ja tiedotteita ajankohtaisista folkkariasioista.  Voit lisätä oman kommenttisi, täydennyksen, korjauksen,vinkin tms. heti uutisen perään. Eri aihealueiden kirjoituksen löytyvät avainsanojen perusteella.

Kansanvene

Kaikki venettä, sen kunnossapitoa ja trimmaamista koskeva aineisto löytyy tästä osiosta. Tarjolla mm. venerekisteri, kaksi kunnostusopasta, useita trimmioppaita sekä folkkarin piirustukset ja luokkasäännöt. 

Kuvat ja videot

Kuvagallerioihin voit lähettää kuvia kansanvenetapahtumista sekä ennen kaikkea omasta veneestäsi: pyrimme kokoamaan tänne edustavat otoksen suomalaisista folkkareista.  YouTubesta löytyy nyt myös Folkkari.netin oma kanava, jonne kokoamme kansanvenevideoita. 

Folkkari-lehti

Pitkään kestänyt skannausurakka on valmistunut. Folkkari-lehdet vuodesta 1987 ovat nyt luettavissa Folkkari.netissä digilehtenä ja valtaosa myös pdf-tiedostoina.  Lehdissä on runsaasti iätöntä asiaa mm. kansanveneen kunnostuksesta

Kansanveneliitto

Perustietoa liitosta ja yhteydenottolomake. 

Osta ja myy

Suosittu osto-ja myyntipalsta folkkareille ja tarvikkeille löytyy täältä. Laita tarpeettomat tavarasi kiertoon!

Linkit

Kansanveneaiheisia linkkejä meiltä ja muualta, mm. er maiden luokkaliitot, folkkariblogeja, yms. Jos löydätkiinnostavia linkkejä, vinkkaa siitä osoitteeseen folkkariliitto (at) gmail.com.

Uusi julkaisujärjestelmä

Uusi Folkkari.net on toteutettu Ideakone Oy:n Kotisivukoneella, jonka avulla yrityksen, järjestön tai yksityisten nettisivut syntyvät nopeasti ja helposti ilman ihmeempiä nörttitaitoja.  Suosittelemme, homma toimii juuri niin hienosti kuin luvataan!

Tutustu uuteen Folkkari.netiin ja anna palautetta tämän jutun kommenttikentässä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini