Kilpailukausi 2011 yhteenveto

Perjantai 27.1.2012

Kauden 2011 aikana kilpailutoiminta vilkastui aavistuksen edellisvuodesta, mutta ahdasta ei  lähtölinjoilla ollut tänäkään vuonna.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kilpailut, Tulokset

Taisto Mildistä Suomen mestari 2011

Maanantai 15.8.2011

Naantalin pursiseuran Taisto Mild on kansanveneiden Suomen mestari. Hänen kipparoimansa FIN-348 Jonna oli kokonaispisteiden paras kolmipäiväisen kilpailun ja seitsemän lähdön perusteella. Taiston veneessä purjehtivat lisäksi Karo Kymäläinen ja Harri Saksi.

Lue lisää »

Hilla nopein Viaporin Tuopissa 2011

Viaporin Tuopissa 13.8. 2011 kilpaili 32 kansanvenettä, joista peräti 6 Virosta. Nopeimmin radan kiersi Jarkko Reimanin kipparoima Hilla.

Viaporin Tuopin tulokset 2011

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Viaporin Tuoppi, Kilpailut, Tulokset

SM 2010: Timo Tammi taas mestariksi

Maanantai 23.8.2010

Timo Tammi purjehti kansanveneiden Suomen mestariksi jo kymmenennen kerran vauhdikkaissa olosuhteissa Helsingin Santahaminan ja Isosaaren välisellä radalla. Timon Jatta-veneessä purjehtivat myös Tapani Hyysalo ja Jukka Piirainen.

Keskiviikko 20.8.2008

Roope Heikkilän kipparoima Filur (FIN-306) voitti kansanveneiden Suomen mestaruuden Helsingin Lauttasaaren vesillä purjehditussa Finlux-regatassa.

Samana viikonloppuna järjestetty Viaporin Tuoppi verotti puufolkkareita SM-regatasta, mutta kaikkiaan veneitä ilmestyi lähtölinjalle 24.

Roope Heikkilän, Aimo Hautojärven ja Jarmo Vehkakosken purjehtima Filur (FIN-306) oli lopulta niin selvä voittaja että mestarit saattoivat jättää viimeisen yhdeksännen lähdön kokonaan väliin. Kakkossijalle purjehti Roni Saksin ja kolmoseksi Antti Vallitun venekunta. Viime vuoden mestari Timo Tammi oli tällä kerta neljäs.

SM-kilpailujen täydelliset tulokset löytyvät täältä

Kisan parhaana tulokkaana palkittiin John Winqvistin kipparoima FIN-315 La Pampri ja parhaana puuveneenä Veikko Pilven ajama FIN-266 Seej